Upline

Vezi mai multe cursuri
 

Curs lucrator in alimentatie (ajutor de bucatar)

Detalii Curs lucrator in alimentatie (ajutor de bucatar) :

Pret : 325 RON
AUTORIZAŢIE :ANC (CNFPA)
Tipul de program :calificare - nivel 1
Codul :COR 5122.1.1
Tipul de certificat obţinut :de calificare
Durata de pregatire :10 saptamani (1/3 teorie si 2/3 practica)
Studii minime pentru inscriere: invatamantul minim obligatoriu
#

Oferim DISCOUNT 10% pentru: elevi, studenti, someri si pensionari, a doua persoana adusa la inscriere, al 2-lea curs urmat la noi, daca lucrati deja in domeniu sau la plata integrala a cursului.

 

Daca doriti sa urmati un curs de AJUTOR DE BUCATAR, puteti sa ne contactati la nr de telefon  021 315 14 46, 0729 771 707 sau 0371 349 631.

 

Pentru inscriere la curs AJUTOR DE BUCATAR studiile minime necesare: invatamantul minim obligatoriu. Cursul de calificare de AJUTOR DE BUCATAR este un curs autorizat ANC (CNFPA) care dureaza 10 saptamani (2 luni si jumatate). CURSUL SE FINALIZEAZA CU DIPLOMA RECUNOSCUTA DE MINISTERUL MUNCII SI MINISTERUL EDUCATIEI, VALABILA IN TOATA UNIUNEA EUROPEANA.

 

CEPECOM este o scoala de meserii, furnizor de formare profesionala acreditat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei. CEPECOM ofera cursuri acreditate – cursuri autorizate ANC (CNFPA) de calificare, cursuri de perfectionare, cursuri de specializare, precum si servicii de consiliere in cariera, servicii de orientare profesionala si servicii de mediere pe piata muncii.

 

Pentru a afla mai multe detalii despre orice curs de calificare sau daca doriti alte informatii pentru acest curs de formare profesionala AJUTOR DE BUCATAR, mergeti la pagina de contact pentru a lua legatura cu noi.

 

 

Competentele profesionale obtinute si care se inscriu pe suplimentul descriptiv ce insoteste certificatul de calificare AJUTOR DE BUCATAR:

  • Dezvoltarea personala
  • Igiena si securitatea muncii 
  • Lucrul in echipa
  • Organizarea locului de munca
  • Rezolvarea de probleme
  • Satisfacerea cerintelor clientilor
  • Potentialul turistic
  • Baza tehnico-materiala in turism si alimentatie publica
  • Comportament profesional
  • Calcule economice specifice serviciilor
  • Ergonomie in unitatile hoteliere de turism si alimentatie publica
  • Calitatea produselor si serviciilor in unitatile de alimentatie publica
  • Obtinerea preparatelor cu grad redus de complexitate
  • Servirea in unitati de alimentatie