Upline

Vezi mai multe cursuri
 

Curs bucatar

Detalii Curs bucatar :

Pret : 425 RON
AUTORIZAŢIE :ANC (CNFPA)
Tipul de program :calificare - nivel 2
Codul :COR 5122.2.1
Tipul de certificat obţinut :de calificare
Durata de pregatire :20 saptamani (1/3 teorie si 2/3 practica)
Studii minime pentru inscriere: 8 sau 10 clase
#

Oferim DISCOUNT 10% pentru: elevi, studenti, someri si pensionari, a doua persoana adusa la inscriere, al 2-lea curs urmat la noi, daca lucrati deja in domeniu sau la plata integrala a cursului.

Daca doriti sa urmati un curs de BUCATAR, puteti sa ne contactati la nr de telefon  021 315 14 46, 0729 771 707 sau 0371 349 631.

 

Data deschiderii: 23 aprilie 2014.


Pentru inscriere la curs BUCATAR studiile minime necesare: 8 sau 10 clase. Cursul de calificare de BUCATAR este un curs autorizat ANC (CNFPA) care dureaza 20 saptamani (4 luni si jumatate). CURSUL SE FINALIZEAZA CU DIPLOMA RECUNOSCUTA DE MINISTERUL MUNCII SI MINISTERUL EDUCATIEI, VALABILA IN TOATA UNIUNEA EUROPEANA.

 

CEPECOM este o scoala de meserii, furnizor de formare profesionala acreditat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei. CEPECOM ofera cursuri acreditate – cursuri autorizate ANC (CNFPA) de calificare, cursuri de perfectionare, cursuri de specializare, precum si servicii de consiliere in cariera, servicii de orientare profesionala si servicii de mediere pe piata muncii.

 

Pentru a afla mai multe detalii despre orice curs de calificare sau daca doriti alte informatii pentru acest curs de formare profesionala BUCATAR, mergeti la pagina de contact pentru a lua legatura cu noi.

 

Competentele profesionale obtinute si care se inscriu pe suplimentul descriptiv ce insoteste certificatul de calificare BUCATAR:

  • Comunicare la locul de munca
  • Desfasurarea muncii in echipa 
  • Aprovizionarea cu materii prime si auxiliare a locului de munca
  • Asigurarea conditiilor igienico-sanitare
  • Organizarea cadrului general de deschidere si inchidere a activitatii sectiei
  • Prevenirea poluarii mediului
  • Intocmirea documentelor specifice
  • Pregatirea antreurilor calde si reci
  • Pregatirea fripturilor
  • Pregatirea gustarilor calde si reci
  • Pregatirea mancarurilor din carne
  • Pregatirea mancarurilor din legume, orez, oua, paste fainoase
  • Pregatirea preparatelor lichide
  • Prepararea dulciurilor (deserturilor) si a fondurilor glace
  • Prepararea mancarurilor din peste si fructe de mare
  • Realizarea actiunilor de supervizare si control
  • Realizarea aluaturilor de baza
  • Realizarea salatelor
  • Realizarea sosurilor