Upline

Inscrie-te

Cursuri:

  /home/cepecom/public_html/assets/snippets/ditto/lang/english.inc.php
Vezi mai multe cursuri
 

/home/cepecom/public_html/assets/snippets/ajaxSearch/configs/default.config.php not found !
Check the existing of this file!

Curs expert accesare fonduri structurale

Detalii Curs expert accesare fonduri structurale :

Pret : 450 RON
AUTORIZAŢIE :ANC
Tipul de program :perfectionare
Codul :COR 242213
Tipul de certificat obţinut :de absolvire
Durata de pregatire :3 zile
Conditii de acces la acest program de perfectionare: studii superioare
#

 

Cursul Expert Accesare Fonduri Structurale este un curs  sustinut de experti in scrierea, aplicarea si implementarea de proiecte europene. Cursul ofera competente pentru implementarea  proiectelor europene si se adreseaza atat persoanelor care au derulat proiecte cat si celor care doresc sa acceseze forndurile structurale.

 

TRAINER: 20 de ani de experienta ca trainer pentru formare continua, 10 ani in redactare de proiecte pentru obtinerea de fonduri nerambursabile europene, 7 ani ca recrutor, 4 ani ca tutore in business&management de proiect, 2 ani analist evaloator de proiecte in unitate de management. Absolventa a Universitatii Transilvania Brasov, licentiata ca Inginer, devine Formator acreditat CNFPA in 2005 la Camera de Comert si Industrie Brasov. In perioada 1997-2000 obtine certificarile in Managementul Resurselor de Piata, Management Financiar si Managementul Proiectelor in cadrul Open University Business School – CODECS  Romania. In 2006 obtine, de asemenea, Certificat pentru Evaluarea Politicilor si Programelor Europene – Ministerul Finantelor Publice, Romania.

 

Subiectele care vor fi dezbatute: Politicile Uniunii Europene privind dezvoltarea si coeziunea, Planul Naţional de Dezvoltare, Structura fondurilor structurale si de coeziune pentru perioada 2014-2020, Ghidul solicitantului, Conditii de eligibilitate, Criterii de evaluare, Documente necesare redactării unui proiect, Matricea cadru logic (MCL), Redactarea unui proiect, Cererea de finanţare (CF), Planul de afaceri, Analiza financiara si economica a unui proiect, Stabilirea golului de finantare.

 

De ce sa urmezi acest curs si nu altul ?

 • Este adevarat ca tu faci o investitie financiara si de timp. Dar vei avea o finalitate imediata deoarece vei putea vorbi « limba comuna » a Expertului de accesare a fondurilor europene.
 • La acest curs se transmit cunostinte legate de redactarea unui proiect validate international, astfel prin specializarea ta vei avea poterntial de a redacta proiecte cu sanse reale de a obtine finantari nerambursabile De aceea, comisionul tau de succes devine realizabil.
 • Cursul este organizat preponderent pe interactivitate, astfel vei dobandi abilitati practice care te vor face sa poti aplica usor instrumentele teoretice specifice in activitatea ta de zi cu zi. De aceea vei avea sanse mari sa redactezi primele tale proiecte si sa fii cautat/a de firme interesate.

 

Competente dobandite in urma participarii la curs:

 • Pregătirea elaborării proiectului 
 • Documentarea în vederea realizării proiectului
 • Stabilirea parteneriatelor
 • Elaborarea proiectului
 • Aplicarea normelor de sănătate şi securitate în muncă
 • Aplicarea normelor de protecţia mediului
 • Menţinerea unor relaţii de muncă eficace