Upline

Inscrie-te

Cursuri:

  /home/cepecom/public_html/assets/snippets/ditto/lang/english.inc.php
Vezi mai multe cursuri
 

/home/cepecom/public_html/assets/snippets/ajaxSearch/configs/default.config.php not found !
Check the existing of this file!

Curs manager proiect

Detalii Curs manager proiect :

Pret : 450 RON
AUTORIZAŢIE :ANC (CNFPA)
Tipul de program :perfectionare
Codul :COR 242101
Tipul de certificat obţinut :de absolvire
Durata de pregatire :3 zile
Studii minime pentru inscriere: studii superioare
#

 

TRAINER: formator cu 10 ani de experienta ca trainer pentru formare continua, 7 ani ca recrutor si 4 ani ca tutore in business&management de proiect. Absolventa a Universitatii Transilvania Brasov, licentiata ca Inginer, devine Formator acreditat CNFPA in 2005 la Camera de Comert si Industrie Brasov. In 1993, obtine Diploma Superioara in Management la Scoala Superioara de Comert Marsilia si IROMA Bucuresti. In perioada 1997-2000 obtine certificarile in Managementul Resurselor de Piata, Management Financiar si Managementul Proiectelor in cadrul Open University Business School – CODECS  Romania. In 2006 obtine, de asemenea, Certificat pentru Evaluarea Politicilor si Programelor Europene – Ministerul Finantelor Publice, Romania.


Subiectele care vor fi dezbatute: Definirea unui proiect, Matricea cadru logic, Obiectivele unui proiect, Cerinte si specificatii, Definirea cerintelor si Planificarea activitatilor – SDA, Planificarea activitatilor – PERT si Gantt, Organizarea resurselor, Bugetul proiectului si graficul de cheltuieli, Managementul riscurilor si Managementul calitatii, Monitorizarea unui proiect si Licitatii pentru achizitii, Conducerea resurselor umane alocate unui proiect.

Daca doriti sa urmati un curs de MANAGER PROIECT, puteti sa ne contactati la nr de telefon  021 315 14 46, 0729 771 707 sau 0371 349 631.

 

Pentru inscriere la curs MANAGER PROIECT studiile minime necesare: studii superioare. Cursul de perfectionare MANAGER PROIECT este un curs autorizat ANC (CNFPA). CURSUL SE FINALIZEAZA CU DIPLOMA RECUNOSCUTA DE MINISTERUL MUNCII SI MINISTERUL EDUCATIEI, VALABILA IN TOATA UNIUNEA EUROPEANA.

 

CEPECOM este o scoala de meserii, furnizor de formare profesionala acreditat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei. CEPECOM ofera cursuri acreditate – cursuri autorizate ANC (CNFPA) de calificare, cursuri de perfectionare, cursuri de specializare, precum si servicii de consiliere in cariera, servicii de orientare profesionala si servicii de mediere pe piata muncii.

 

Pentru a afla mai multe detalii despre orice curs de calificare sau daca doriti alte informatii pentru acest curs de formare profesionala MANAGER PROIECT, mergeti la pagina de contact pentru a lua legatura cu noi.

 

Competentele profesionale obtinute si care se inscriu pe suplimentul descriptiv ce insoteste certificatul de absolvire MANAGER PROIECT:


 • Stabilirea scopului proiectului
 • Stabilirea cerintelor de management integrat al proiectului
 • Planificarea activitatilor si jaloanelor proiectului
 • Gestiunea utilizarii costurilor si resurselor operationale pentru proiect
 • Realizarea procedurilor de achizitii pentru proiect
 • Managementul riscurilor
 • Managementul echipei de proiect
 • Managementul comunicarii in cadrul proiectului
 • Managementul calitatii proiectului